Snel een eigen website nodig? Wij bieden u een compleet product op basis van de nieuwste WordPress-technologie. Dat is een gebruikersvriendelijk content management systeem (CMS). Binnen enkele dagen gereed, online én ook geoptimaliseerd voor smartphones en tablets. U levert ons de teksten plus eventuele afbeeldingen / foto’s en wij doen de rest. Vooraf bespreken wij gezamenlijk uw ontwerp-wensen over de stijl, uitstraling en de sfeer van uw site.

Wist u dat een professionele website al mogelijk is vanaf 240 euro excl. BTW? Bekijk de voorbeelden en vraag gerust naar de mogelijkheden plus een vrijblijvende prijsopgave.

Als u wilt ontwerpen wij ook uw mooie bedrijfs-logos, strakke visitekaartjes, funky CD hoesjes, flitsende flyers enz. enz…  Alle soorten en maten drukwerk kunnen wij voor u verzorgen i.s.m. onze partnerbedrijven en zelfs maatwerk-fotografie is mogelijk om uw site nog persoonlijker te maken! Enkele voorbeelden vindt u hier. Door deze aanpak heeft u alle auteurs- en beeldrechten in eigen hand.

Bij oplevering van de site ontvangt u altijd uw persoonlijke inlogcodes plus de digitale bestanden in geval van toekomstige aanpassingen aan de site en/of verhuizing van uw domein. U zit dus niet aan ons vast! Als u nog geen eigen domeinnaam heeft (bijvoorbeeld : www.mijnmooiewebsite.nl) kunnen wij dat vrijblijvend voor u verzorgen incl. de bijbehorende e-mailadressen. Ook drukwerk, CD persingen enz zijn mogelijk. Full Service noemen wij dat…

Enkele voorbeelden / referenties vindt u hieronder: